kolmapäev, 9. august 2006

Reality tv is my middle name

Eile siis jõudsin lõpule nii Project Runway 1-hooajaga kui ka Amazing Race-i 8.hooajaga.
Project runway järge ootavad nii 2. kui 3.hooaeg, mis just parajasti käimas Ameerikamaal. ! hooaeg oli üpris dramaatiline, palju tänu Wendyle kes oma strateegiaga jõudis finalistide hulka. Ta oli ka kahtlemata kõige nõrgem finalistidest, sest seal juba keskpärasusega läbi ei löö. Võitjaks osutus Jay, oma lapitekimotiividega ultra modernsetele kleitidel ja mantlitel. Päris vinge suure kraega sini kampsun jäi ka meelde. Ta oli ise ka selline lõbus sell, kes just viimases osas tõusis ka meie pere soosikuks. Sest tegelikult kogu sarja vältel oli meil lemmikuks Kara Saun, kes samuti lõpus silmapaistev oli, kuid tema disainiud riided olid tsipa liiga Gucci-likud. Samas kui arvestada reality show-sid, siis hetkel on ta mu top-is päris kõrgel:
1. So You think You can dance
2. Apprentice
3. Next top model
4. Project Runway
5. Amazing race

Amazing race lõppes nii nagu ma juba esimesest saatest alates olen ennustanud - võitsid Lintzid. Ja üli napilt. Bransenitel (isa tütardega) oleks vaja läinud 5 minutit, et võita - neist oli nii kahju. Lese-pere Weaver-id jäid kolmandaks ja neist nagu polnudki kahju. Ka seal lõpus olid and kuidagi räpased ja jubedad. Ja see õudne jumalakummardamine - üle mõistuse. OK, kui usud jumalat, selles pole midagi halba, minu meelest isegi hea, aga pole vaja kõiges ja alati pöörduda jumala poole.
Ausalt öelda, sai Amazing Race-ist natuke küll. Aga jah, 10.hooajal tulevad nad ju Pärnusse ja siis ollakse jälle kahe kaupa, siis tulevad karakterid paremini esile ja minu meelest on see kuidagi huvitavam.

Kommentaare ei ole: