esmaspäev, 30. oktoober 2006

Lapse tunnistus


Nonii...tamasseri rauad on nädalaks sahtlisse pandud ja köster saab tervelt 7 päeva oma närve puhata...kui täpsem olla siis koos eelneva nädalalõpuga kokku 9 päeva.

Ja kui ma S-i tunnistust vaatan, siis ei saa muud öelda kui et TUBLI TÜDRUK!
Viienda klassi esimene veerand on läbi ja need pisikesed kolm nelja mis viite vahele ära eksisid...see on päris hea saavutus! Kirjandus, mis samuti neli oli, tuli veel nii, et jooksvad hinded olid neljad-viied pooleks. Mata neli oli kindlalt välja teenitud...ka sellega pole tegelikult muret, sest peamine, et ta asjadest aru saab ja järje peal on. Kolmas neli oli Loodusõpetus, aga seal see endine klassijuhataja - Sarapuu - vist eriti teda ei salli. Seda oli mitmest tööst näha ka algkoolis. Mäletan, kuidas ta sellelt samalt Sarapuu -lt sai kirjatehnika nelja, kui töö oli veatu ja ilmselgelt S-i poolt sügava pingutusega tehtud. Oh, neid kordi oli küll ja küll, kus me imestasime, et miks ta õpetaja nii karm on või kus mõni klassiõde käis nutmas Sarapuu -le ja siis hinne paremaks muutus... S oli küll solvunud, aga pugema ka ei hakanud. Tubli tüdruk!

Mäletan kuidas ise olin küll paras pugeja, aga nii pruuni keelega tüdrukuid nagu need 2 tüüpi seal S-i klassis on, nii hulle pugejaid meil küll polnud. Võibolla ka S liialdab, aga samas kui ta seletas kuidas üks neist jäi ajaloo kontrolltöös spikerdamisega vahele... oh ma loodan et praegune õpetaja selle kõrva taha paneb ja vastavalt ka hindab neid esipingi plikasid. See eelmine klassijuhataja oli ikka päris sõge selle koha pealt. Samas mida klass vanemaks, seda raskemaks läheb nendel pugejatel oma pugemisega hinnete saamine. Sest kõik pugemist ei armasta, nagu näiteks Sarapuu...

Ahjaa, lisaks kõigele avaldati seal tunnistusel S-ile kiitust...niiet nüüd on vist küll ilusat hinnete-aastat oodata!

Kommentaare ei ole: