kolmapäev, 8. november 2006

4 kuud.


Kristin sai 4-kuu vanuseks! Ostsin talle väriseva linnukese ja maasika-banaani tordi, millest ta ise muidugi tükkigi ei saanud. Aga selle eest linnukest näris ta meie kõigi eest.

Eilne trenn oli jälle hull võhmakas. Või olen mina kehvemaks muutunud? Hakkan vanaks jääma? 17. Novembril peame minema ühte Rock -i -stiilipidu rikastama Rocki tantsimise õpetusega.

Patrik ei lubanud mul lasteaiast hommikul enne ära minna, kui ta ise valmis oli rühma minema ja mulle musi ja kalli tehtud.

Serru käib Kanutiaia Noortemajas Näiteringis ja nad pidid tegema etüüdi, kus algkoolilapsed narkootikume tarbivad...mamma mia...elame aga ajas...

Eile öösel ei kukkunudki Amazing race-is keegi välja, kuigi need viimaks jäänud Kentucky landed on ikka kõvasti teistest kehvemad. Hämmastas see, et ükski neist paaridest polnud kuulnudki Mauriitiusest. Selle järel vaatasin üht uut telesarja Veronica Mars. Esimene osa äratas minus igal juhul sügavama huvi, kuigi peamiselt tutuvustati seal olusid ja tegelasi. Arrested development lõpetas mu telekaralli, aga selle sarja vaatamise ma ilmselt lõpetan ära, kuidagi ei ole seda powerit ja natuke tobe on ta ka. Raamatut eile jälle kätte ei võtnud ja täna on Taela Tantsukool. Pluss Rooma esimene osa pluss dokkkaadris esimene lääne inimeste tehtud film Põhja Korea -s...see saab olema huvitav! Appi kas ma jälle olen hakanud telekat vaatama? Uneajast...loll.

Kommentaare ei ole: