neljapäev, 15. veebruar 2007

Tänase päeva mõtted

Eile õhtul, vabandust öösel, täitsin tuludeklaratsiooni. Selgus, et tagastatakse nii umbes 13-14 tuhat. Ma ise arvasin, et tsipa vähem, aga noh, kes mina olen vaidlema arvutite arvutamisoskusega. Mida rohkem seda uhkem. Tööle tulles teatas Marion, et tema täitis oma deklari juba kella 21 ajal. Et sattus Päevalehe kodulehele, kus oli uudis, et saab juba täita. Ja mina ootasin ikka südaööd. Tobu.

Eile vaatasime Apprentice-it, Desperate housewives-i ja War at home-i. Viimase ajal K. kustus. Kristinil on hammaste tulemise aeg, ta oli kuidagi ärevil ja ei saanud und. Patrik kuulas Mõmmi CD-d ja S. ei teinud midagi erilist. Selline sõbrapäev siis seekord. Ahjaa sõime mingil hetkel õhtul ka nuudleid pihvidega. Pagana head pihvid olid.

Meil on pesumasina torud jääs ja mul pole täna õhtuks trennipükse. Ilmateade lubas küll, et paari päeva pärast tulevad pluss kraadid. Ma ei jõua seda ära oodata. Üks dressimure on pidevalt. Trenna kindlasti arvab, et mul on trennitegemise huvi langenud. Ja eks ta mõnes mõttes on ka, sest mingi suur väsimus kõige selle äreva aja pärast on sees. Rootsi lepingut ju ikka veel pole, kõik on kuidagi laokil ja pillapalla ja pooleli. See võtab kõik võhma ära. Kõige tipuks raha ka pole. Ja see väsitab veel eriti. Sest kuigi minu meelest pole raha eriti oluline, aga kui seda ikka üldse pole, siis ei ole ka hingerahu.

Pronkssõdurijama ka ei lõpu, muudkui jagelevad. Ja eelkool muutub lastele kohustuslikuks. Uuriti välismaa õunu, selgus, et need on mürgised. Eriti Poola omad pidid mingeid mürgiühendeid täis olema. Robbie Williams läks oma 33ndal sünnipäeval võõrutusravile ja Mait Malmsten ning Harriet Toompere said oma teise poja - Hugo. Ozzy Osbourne ja Missy Elliot tulevad Eesti.

Mul algab 10 minuti pärast koosolek. Tsau!

Kommentaare ei ole: