teisipäev, 17. juuli 2007

Käisime Printsess Victoria sünnipäeval

Nädal pärast Kristini sünnipäeva, ehk siis laupäeval käisime mina, K, Patrik ja Kristin Gamla Stani kuningalossis. Kell 11:30 kui uksed avati sisehoovi olime kohe kohal, sest rahvamass oli tohutu. Ilm oli päiksepaisteline ja turiste muidugi hordidega. Kuna aga me varem pole kuningaperet elusast peast näinud, siis mõtlesime, et see on harukordne võimalus. Eriti kuna kuningaloss on praktiliselt meie kodust kiviga visata...

Kell 12.00 lasti Skeppsholmenilt kahuritega aupauke. Printsess sai 30 aastaseks, aga minu meelest neid pauke nii palju küll ei olnud, aga samas neid oli ikka üle kümne, ah ei tea. Kristin igal juhul magas vankris kõige selle melu ja sagimise sees. Ärkas alles siis kui Printsess tuli rahva sekka.

Ta oli hämmastavalt kena elusast peast. Piltidel on ta alati kuidagi nagu nukk või midagi ebainimeselikku, aga elusana ta on armas ja südamlik. Kätles rahvast ja kallistas lapsi. Ta oli käega katsutavas kauguses. Ülejäänud kuningapere püsis ainult ukse juures. Kuningas, kuninganna ja vanaema oli poodiumil, Philip ja Madeleine poodiumi kõrval. Kõva marsiansambel oli ka, kes hoopis mingit armsat ja kerget muinasjutulikku puhkpillimängu mängisid.

Ilus päev. Printsess nähtud.... ja siin on värske pilt meie kodusest printsessist....voila - aastane Kristin. Kes vahepeal oli kogu sünnipäeva tähelepanu keskmes... itaalia tädid ei väsinud talle õhusuudluste jagamisest :)

Kommentaare ei ole: