teisipäev, 1. aprill 2008

Confirmed - MADONNA ja JUSTIN TIMBERLAKE tulevad Eesti!!!

Siin on see nende uus kuum duett (kahju, et veel videot pole):



Minu isiklik praeguse hetke Madonna Top 20:
20. Hung up (Ok, see on lahe, et ta ise enda üle naerda oskab, aga trikoovoor oleks siiski võinud olla olemata.)
19. Vogue (Blond ambition tuuri nael ja šeff video teevad sellest laulust Madonna klassika)
18. Power of goodbye (ma ei tea kuidas see laul siia tabelisse mahtus. Võibolla ma olen lihtsalt sucker for ballads...)
17. Music (Kõikidest Madonna plaatidest meeldib mulle see ehk kõige vähem, siiski see üks laul sealt on väga hea)
16. Till death do us part (see klaasiklirin, see igapäevane kurbusekõla mis Madonnal on hääles kui ta seda laulab-hääl nagu Ken Loach-i film, see laul on nagu teater)
15. Who's that girl (esimene plaat, mille kunagi välismaale kolides ostsin - 1987 oli see vist... Ma olin nii suur Madonna fän, et isegi see film meeldis mulle sellel ajal üle kõige:)!)
14. Another suitcase (Evita filmi pärlike minu jaoks. Eesti muusikalis laulis seda laulu hoopis Peron-i armuke, mitte Evita, nagu filmis...)
13. Spanish eyes (Lapsepõlv ja see kui me 9 klassi lõpus käisime Itaalias. Sealt ostsin ühe musta käest tänavalt Like a Prayer kasseti ja olin täiesti seitsmendas taevas - minu elu muss oli sündinud)
12. Live to tell (Sean Penn-i filmist, laul mis on olnud kunagi ka see kõige kõige. Nii lahe, et lõpus läheb kõik vaikseks, nagu laul saaks läbi kui siis jätkub ikka veel...sellel ajal oli see midagi uut minu jaoks)
11. Why's it so hard (lahe reggae-kõlaga laul, mida eriti tihti ei kuule. Mulle meeldib tantsida selle järgi)
10. Supernatural (Cherish-i singli B-pool. Minu jaoks üks parimaid haruldusi!)
09. Cherish (seda ma käiasin Itaalias rannal hommikuti joostes kõrvaklappidega makiga nii et usun, et kassetil oli lõpuks sellel kohal auk. Mul tuleb seda laulu kuulates helge ja päikseline tunne ja hirmus jooksutuju)
08. Like a prayer (oh seda uudistejoru, mis selle laulu ja videoga kaasnes. Oleks peaaegu laulu ära rikkunud, aga ei. Nii hea laul, et seda ei riku miski. Mäletan, et lugesin selle laulu sõnu enne kui kuulsin seda ja siis kujutasin ette milline viis sellel võiks olla. Ootused said ületatud ja kordades rohkem. Lõpuks kuulsin seda arsti ukse taga Luxemburgi raadiost, täiesti kogemata)
07. Take a bow (See on minu ja K laul - toomkuningas ja kaks pitsi ja paks paks lumi, mda üha sajab juurde. Romantika ja suudlused. Aaaaahhhh.....)
06. Rain (see laul meeldib mulle selle "bridge"-i pärast. Kui erinevatest kõlaritest tuleb erinev tekst. Surematu klassika ja üks ilusamaid ballaade)
05. You'll see (Nii lahe kuidas see laul muudkui kasvab ja kasvab, nii muusikaliselt kui minu südames. Värvilised videod, mis Madonna sellel ajal tegi on minu meelest kõige silmasõbralilkumad.)
04. Oh father (See mõjus, sest ma kasvasin ka isata. Kuigi minu oma on täiesti elus ja hiljem oleme ikka kokku puutunud, kuid siis kui see laul tuli mu teadvusesse, siis mul isa ei olnud. See oli ajal kui ma jälgisin ja kuulasin mõttega muusikat iga päev. Mitte nii juhuslikult ja kaootiliselt nagu praegu, internetisajandil kui muusika kuulamiseks polegi enam eriti aega.)
03. Crazy for you (Täiuslik laul, ka ühest filmis, kus Madonna minu meelest näitlejana ei osale. Kuid laul on surematu. Ja üks vanemaid Madonna laule...vähemalt üle 20 aasta vana)
02. Look of love (ei tea mis kiiks mul selle lauluga on. See tuli seal Who's that girl filmis kohas, kus tänavaplika oli end ära ehtinud ja kenasti riidesse pannud...ja see sulatas pisikese poisi südame. Siiamaani meeldib see muusika-taust, hullult meeldib)
01. Frozen (Ületamatu laul üldse mistahes laulust. See ehk jääb minuga kaasa kuni surmani, samuti nagu Ämbliknaise suudlus -e etendus Krjukoviga või mõned parimad raamatud...see laul on minu jaoks see üks, mille võtaksin üksikule saarele või kosmosesse. Ja kui ka uusi ega teisi laule kunagi ei tuleks, ei oleks, siis selle lauluga saaksin ma hakkama. See "percussion" on ületamatu. Ja selles laulus on minu jaoks koos nii vana kui uus Madonna. Just perfect!)

Ok, selle uudise kohta ei ole mul küll midagi muud öelda kui et

APRILL!!!

Kommentaare ei ole: