teisipäev, 20. mai 2008

Lavaka 23. lennust ja natuke ka 22st ning 21st ka


Uku Uusberg - Eesti Draamateater JEEEEEE
Robert Annus - Vanemuine JEEEEEEE
Kristo Viiding - Eesti Draamateater JEEEEEEE
Andres Oja - Ugala JEEEEEEE
Juss Haasma - Ugala JEEEEEEE
Maria Lee Liivak - pole otsustanud (Blogi põhjal geniaalne "sõnadepildistaja". Loodan südamest, et ta leiab endale koduteatri)
Elina Pähklimägi - vabakutseline (nii head algamaterjali on nüüd küll häbi mitte ära noppida!)
Maarja Mitt - Vanemuine JEEEEEEE
Mart Kase - NO 99 JEEEEEEE
Martin Mill - Ugala JEEEEEE
Marion Jõepera - pole otsustanud (oh saaks ta ikka kuhugi kohale)
Meelis Põdersoo - VAT teater JEEEEEEE
Jekaterina Novosjolova - vabakutseline
Agnes Aaliste - Nukuteater JEEEEEEE
Ago Soots - VAT teater
Marek Tammets - pole otsustanud

Jah, ma tean, et mul pole õigust sõna võtta asjadest, mida ma tervenisti ei tea. Asjadest, millest mul pole võibolla aimugi. Oma teadmatuses võin täiesti pimeduses kobada, ise komistada või teistele haiget teha. Kuid mul on tuline õigus omada arvamust, mistahes asjast. Olgu see siis kasvõi mõne vähese kogemuse põhjal. Mul on mingisugune aimdus oma enda maitsest, kuigi ka see võib üpris väikeste perioodide järel muutuda 180 kraadi.

Kirjutasin ju minagi oma elu esimese artikli alles eelmisel nädalal (see ilmub küll alles suvel). Ma küll ei teinud seda omal initsiatiivil ning rohkem nagu kohustuslikus korras. Sellest hoolimata võin seeläbi saada maha lastud, teotatud ning nii oma lähedaste kui ka kõigi tundmatute poolt põlatud. Vabatahtlikult olen lava(de)l tantsinud, laulnud, mitmeid kordi teleris esinenud ning isegi reklaamides ja filmides kaasa teinud. Seda kõike unustades fakti, et annan ennast sellega vabatahtlikult kriitikatule leekidesse. Kunagi ette teadmata, kas tuli süttib ja kui sütib, siis kui kõvasti ma kõrvetada saan. Edevus on silmad pimestanud ning pea ees on tormatud seda tagajärgedele mõtlemata rahuldama.

Milleni ma selle pika sissejuhatusega jõuda tahtsin, sellest annab aimu loo pealkiri. Ehk jälle on üks klassitäis teatri-inim.........................


See. Postitus. On. Koodi. All. Ligipääs. Ainult. Blogipidajal.

Kommentaare ei ole: