esmaspäev, 7. juuli 2008

Reisipäevik - 25.päev Eestis, ehk Teatripäev

Teatripäev, sest (vist elus esimest korda), on täna kavas lausa 2 teatritükki! Baltoscandali raames Rakvere teatri esietendus „Kool“ ning Draamateatri Viinistu tükk „Loojang“. Ootused on kõrged, eriti selle Viinistu tüki koha pealt. Sest siiani polegi midagi jama seal näinud.

Otsustasime kõigepealt suunduda Tallinna, sest siis saab ka Viasat-i otsekorraldusega asjad korda. Muidugi sobivasti Mergest edasi Kristiine keskusesse ja raamatupoodi. K leidis jälle paar allahinnatud raamatut – Das Boot ja Maksim Gorki elulugu, aga mis peamine P. sai oma tellitud Tom & Jerry koomiksi. Lisaks muidugi Eesti herneid Rakvere teele kaasa.

Terve tee oli politseisid täis ja katsusin hoolega jälgida, et ei ületaks kiirust, sest Peterburi maantee on kui loodud kihutamiseks ning ausalt öeldes, kui hetkeks end unustad muutub jalg kui iseenesest raskeks ja kasvatab kiiruse üle lubatud piiri.

Rakverre jõudsime varakult. Ja hiljem sealt Viinistusse väga kiiresti, nii et saime veel suitsulesta süüa, enne etendust. K kala oli paha ja ta sai sellest kõhuvalu.

Pärast koduteel tegime palju pilte, aga hämar valgus ei olnud vist see kõige õigem, kuigi mõned fotod tulevad sellises valguses just need kõige õigemate värvidega. Ja värvid ongi minu jaoks fotol kõige olulisemad. Udu oli ka üleval ja see annb alati huvitava efekti fotodele juurde. Kehra kandis on üks järveke või on see tiik, millel peegelduvad puud nii ilusti, aga selle jaoks olekski valgust olnud vaja. Mitmel õhtul oleme seal kandis näinud ka rebaseid ja nüüd alati loodame, et ehk õnnestub ka pildistada mõnd rebast. Alles eile oli üks ja ta jäi veel tee äärde ootama ja vaatama, et mis meie autol plaanis on. Aga sellleks ajaks kui K autost välja läks ja jõudis ümber auto, oli ta kahjuks liiga kaugel. Ma oleksin ise pidanud läbi oma akna pildistama, sest ta oli minu pool. Tõeline „fotojaht“!

Kommentaare ei ole: