laupäev, 12. juuli 2008

Reisipäevik - 29.päev Eestis, ehk Kristini sünnipäev

Täna on meie nupsu sünnipäev ja seda ei juhtu iga päev! 07.07.08.... juba 2 aastane!!! Vaikselt räägib juba juttu ka. Esimen e kord juba kinoski käidud ja teatris kah (talle meeldis nii ühes kui teises ja hoidis end SUPER hästi üleval – jälgis mõlemat huviga ning ei seganud isegi meid, teistest inimestest rääkimata)! Aga ikka on imepisike ja nii nunnu! K ütleb, et enam pole sobilik „beebi“ tema kohta öelda. Aga minu jaoks on ta ikka minu pisike beebi-musi. Ja kui tahan, siis ütlen ikka „Beebi“.

Tegin talle ehtsa maasika-banaani-vahukoore tordi. Teised lapsed esitasid oma sünnipäevadeks ka samasuguse tordi tellimuse sisse. S saab ju septembri alguses 13 ja P septembri alguses 8.

Kingitusi sai Kristin igal ühelt. Ehk siis vanaemalt magnetitega raamatu, S-i käes juukseklambreid, -paelu ja muis juuksekaunistusi. Tal on ju nii mõnusad õhukesed juuksed, millega annab igasuguseid trikke teha. Ainult et ta juuksed kasvavad nii aeglaselt. Me polegi veel kordagi neid lõiganud. P kinkis oma väiksele õele pehme mängukiisu. Kui Kristin selle kätte sai, siis tundus, et teistest kinkidest tal polegi vahet. See kiisu on nii armas ja nunnu ja pehme. Ta on üldse üks kasside fänn. Käib Priidul ja Svatel ka järgi kogu aega ja pidevalt otsib neid taga (Priidu ja Svante on meie päris kassid maal). Ja meie K-ga kinkisime talle beebi-nuku ja ehtsa beebi-jalutusvankri. Talle meeldib kogu aega lükata kõiksugu asju, nüüd saab siis jalutada „oma“ titega.

Ta oli ka väga rahul ja kantsendab nüüd pidevalt oma titega.

Õues ringi joostes käib ta kõiksugu heina ja rohu sees. Ning suure sünnipäeva auks tahtis Kristini sisse ka imepisike puuk end imeda. Õnneks aga tuli ta kõige peaga kohe esimese tõmbamisega välja. Ehk polnud ta veel jõudnud end päris korralikult sisse saada. Aga kaelavoltide vahelt oli teda natuke raske küll kätte saada. Kristini esimene puuk. Loodetavasti jääb see ka viimaseks!

Kommentaare ei ole: