teisipäev, 5. august 2008

So You think You can dance 4.hooaja 4.võistlus (top14)

Seekord pidid kõik 7 paari tantsima kaks tantsu, ehk kokku 14 tantsu. Jube andmine oli! Kuigi selle taseme tantse, nagu Mark & Chelsie kolmandas saates ja Joshua ning Katee esimeses saates tantsisid, seekord ei olnudki. Kaks paremat tantsu olid mõlemad Mia Michaels -i koreograafiad, ehk siis mõlemad "lüürilised moderntantsud".

1. Kõige, kõige parimad olid seekord Twitch & Kherington. See tants voodil, roosi-lehtede vahel oli ülimalt romantiline! Mulle meeldib, kui tants läheb sõna sõnalt kokku lauluga. See on nagu tõeline show. Jube lahedalt kaob see "naine unistustes" voodist eest mehel, kui mees oma "unistusele" järele hüppab. Lauluks sedapuhku John Mayer -i "When You're dreaming with a broken heart":



2. Teiseks parim oli Joshua & Katee moderntants. Muusikaks Adele "Hometown glory". Lemmik koht selles tantsus on see, kui mees jookseb kiiresti ja naine õhus "suurte sammudega" jookseb(lendab) kaasa. See oli väga lahe leid koreograafi poolt! Kuid kõige vingem ning suurimat annet tantsu jaoks nõudis ilmselt see kiire lõik pärast alguse edasi-tagasi kõndimist. Ja kas pole vapustav, et lihtsalt kõndimisega on ka võimalikult teha pingestatud tantsu! Vapustav! Mia Michaels on geenius!



Top on hetkel järgmine:
1.Chelsie
2.Joshua
3.Kherington
4.Twitch
5.Mark
6.Katee
7.Will
---
8.Courtney
9.Gev

Hakkan vaikselt enda "TOP"-i ka koomale kiskuma. Järele jäigi tänase saate järel ainul 12 tantsijat.

Aga asjast kolmandasse...
Täna maitsesin esimest korda elus Ameeriklaste igapäevajooke "Koore-limonaadi"(Cream soda) ja "Root beer" -i. Esimene maitses tõesti nagu vahustatud ja gaseeritud koor ning teine nagu mullidega hambapastavedelik. Tõeliselt jälgid mõlemad. Ilmselt sama jälgid, kui ameeriklaste meelest meie kama või sült või hapukapsad või verivorstid... Aga ma kogemata sattusin täna toidupoes "Ameerika toiduainete" leti ette. Seal olid ka lapsepõlvest tuttavad "Jell-O"(vanaema vend Kanadast alati saatis "laste jaoks" mõned pakid Jell-O-d) ning "eht"ameerikalik "Mac&Cheese". Lisaks terve rida asju, mis mulle juba tuttavad, nagu Hershey siirup, vahukommid, "Dr.Pepper" jne jne. Mac&Cheese-i ostsin ka, eks siis näis, kas Ameeriklastel on juustukaste teise maitsega :)

Kommentaare ei ole: