esmaspäev, 21. detsember 2009

Aasta parim

Pagana hea on tunnustust saada :) Pagana hea on teada saada, et see mida teed - ongi see, mida Sinult oodatakse :)

Sain tööl "Aasta parima" auhinna.

See läks sügavale südamesse ja hinge.
Mulle mõjuvad sellised asjad nii tugevalt. Ma ei saa aru miks, aga see on nii. Lisaks kummalisel kombel mõjub see mulle tõeliselt motiveerivalt. Tahaks tuleval aastal veelgi kobedamat tulemust saavutada... no täielik ego- ja motivatsioonilaks! Eks auhinnad on auhinnad ning muidugi eelkõige hea on ka iseendal teada, et olen Eestimaa heaks saanud midagi ära teha - aidanud siia miljoneid investeeringuid... okei, umbes sinna 150 miljoni kanti... lisaks mitusada uut töökohta... kui mind ei oleks, siis poleks ka neid võibolla (muidugi mõista ainult minust ka selliseks ei piisa - paljud teised on ikka ka kaasa aidanud KH, EMP, RH, KM, GS, RT ning muidugi veel mitu kaugemat inimest- mina olen ainult nö. initsiaator või käivitusmootor olnud)... sellest ka ilmselt see auavaldus?

Ja justkui sellest "aust" endast veel vähe oleks olnud... lisaks seinatahvlile "Aasta parima" teksti ja minu nimega, sain kingituseks graveeritud lipsunõela ning Linnateatri Valter Ojakäär-u lauludega CD. Ma olevat Tšehhis õhku visanud lause, et seda tahaksin :) Ja KM haaras sellest kinni - vat see näitab, mis on "sõprus" :) See pole "tühipaljad sõnad", vaid see päris värk!

Aga vähe sellest... lisaks olid CD-l kõigi laulvate näitlejate orginaalautogrammid :) Mu süda läks niiiiiiiiii tuliseks neid sealt lugedes... kogu muu ürituse jälgimine läks mõistagi väga raskeks, sest põlesin tahtest uurida ja kuulata seda plaati :) Lisaks KM-ile, pean ilmselt üht teist K-d ka sellepärast veel tänama (ja muidugi kõiki neid näitlejaid/lauljaid ka, vaevalt et nad teavadki, kui heaks nad ühe pisikese inimese meele on teinud - fän nagu ma olen) :) Maailm on nii ilus... ja armastust täis... nii hea on seda enda ümber tunda.
See on parim!

Aitäh!

Pärast sai öhe tantsida... lahkusin peolt Olümpia hotellist alles kella 3 ajal... Millegipärast tunnen, et mu tantsuoskused on roostumas, ent siiski vähemalt viiel-kuuel korral sain ka nende roostuvate oskuste eest kiita :) Lisaks kõik need komplimendid välimuse eest (paljude jaoks oli mu 50 kilo väiksem kehakogu ikka veel üllatus - mõnedega kohtusin viimati umbes aasta tagasi)... ühe minusuguse mehe jaoks oli see õhtu liig mis liig. Mõnel nooremal oleks uhkus vist pähe kah pugenud - mina vaatasin peeglisse ja tulin maapeale tagasi - viisakad ja armsad inimesed ikka käituvad nii :) Annavad seeläbi hoogu ja innustust juurde pingutamaks sellisel rajal püsimisele. Ja muidugi kõik need komplimendid... kes siis neid kuulata ei tahaks... kelle kõrvad sellepeale liikuma ei hakka... ma sain vist punastamisest päevituse :)

Lisaks kõigele sain teada, et mu kolleegiks on üks mu sugulane, kellega viimati puutusin kokku umbes 25 aastat tagasi :) Nii põnev õhtu... nii ilus aasta... mõnikord on ka selliseid :))))

Sellise hea tujuga on lausa lust jõuluaega astuda! Ja mida kõike veel järgmine aasta toob...

Hmmmm... ent siiski... kui teiste sõnu uskuda, siis - Danzumees on endiselt Tantsumees :)

2 kommentaari:

Sehkendaja ütles ...

No palju õnne! Mäletan, et eelmisel aastal olid sa päris pettunud, et sinu saavutusi ei märgatud - nüüd siis tehti tasa!

Ilusaid pühi teile!

andry ütles ...

Palju õnne

Ole järgmisel aastal veel parem